Pure Power Concepts B.V.

Wij kopen niet zomaar producten in, wij gaan actief op zoek naar interessante producten uit binnen- en buitenland, die we kunnen introduceren in de verschillende markten waarin we actief zijn. We zijn niet voor niets specialist in het bedenken, uitwerken en produceren van nieuwe concepten en -producten!

Om echte ‘inspirators’ te zijn en blijven, zoeken wij de laatste trends steeds op door alle relevante beurzen te bezoeken, binnen- en buitenlandse winkels te bezoeken en ontwikkelingen op buitenlandse markten te volgen.

Hierdoor kunnen wij onze klanten proactief verrassen met nieuwe product-ideeën. Vanzelfsprekend gaan we ook graag actief aan de slag met een vraag van onze klanten. Nieuwe product ideeën vertalen wij naar unieke concepten op product- en merkniveau. Ook zaken als verpakkingen en marketing spelen daarbij een belangrijke rol en daarin denken we ook graag mee.

Nieuwe concepten en producten ontwikkelen we graag samen met onze klanten. Zo kunnen we een op maat gemaakt private label-concept ontwikkelen waar iedereen blij van wordt.

Van oorspronkelijk idee tot het uiteindelijk vermarkten van het product kunnen wij als ‘foodinspirator’ voor onze klanten oppakken.


Pure Power Group

Blijf op de hoogte en volg ons

Pure Power Group B.V.
Hoefweg 205B
2665 LB Bleiswijk
Nederland
Tel.: +31 0850776600
K.v.K. 83721398
IBAN BE44 9672 2201 1845
BIC TRWIBEB1XXX


© 2023 Pure Power Group
Privacy Policy | Algemene voorwaarden