BRUUT Nutrition


Sales: Wereldwijd


Als je echt het beste uit het leven wilt halen, dan moet je je lichaam voeden met de allerbeste voeding.

Bruut nutrition is ontwikkeld om bij te dragen aan een beter dagelijks leven.

THE ULTIMATE STRESS REDUCER

Deze vitaliteitsreep bevat ashwagandha, L-theanine en citroenmelisse. Draagt op natuurlijke wijze bij aan stressvermindering en een staat van kalmte.

Ashwagandha, L-Theanine, Lemon balm

THE ULTIMATE ENDURANCE BOOSTER

Deze vitaliteitsreep bevat nitraten uit rode biet om het uithoudingsvermogen te vergroten. Granaatappel verlengt bovendien de stijging van stikstofmonoxide. Honing is toegevoegd als bron van koolhydraten voor natuurlijke energie. Tenslotte bevat deze reep Himalayazout om natuurlijke elektrolyten te leveren voor een betere hydratatie.

THE ULTIMATE RECOVERY ENHANCER

Deze vitaliteitsreep helpt u te herstellen van activiteiten door een natuurlijke bron van koolhydraten en eiwitten te bieden. Bosbes is een bron van anthocyanine die bijdraagt aan vermindering van spierschade en spierpijn. Haver, dadels en banaan zijn toegevoegd als koolhydraten om te helpen bijtanken. Tot slot maakt erwteneiwitisolaat deel uit van deze reep om spierschade te herstellen.

THE ULTIMATE FOCUS IMPROVER

De focusverbeterende reep is ontwikkeld om je focus te verbeteren met het gebruik van natuurlijke ingrediënten. Bevat Guarana zaden om cafeïne te leveren, en L-theaninine om synergetisch te werken met Guarana om de focus te verbeteren.

THE ULTIMATE SLEEP ENHANCER

Kersen zijn van nature rijk aan melatonine, terwijl L-tryptofaan en glycine bekend staan om hun serotonine productie te verhogen. Bovendien is een biobeschikbare vorm van magnesium toegevoegd om ontspanning te bevorderen.

Pure Power Group

Blijf op de hoogte en volg ons

Pure Power Group B.V.
Hoefweg 205B
2665 LB Bleiswijk
Nederland
Tel.: +31 0850776600
K.v.K. 83721398
IBAN BE44 9672 2201 1845
BIC TRWIBEB1XXX


© 2023 Pure Power Group
Privacy Policy | Algemene voorwaarden