Mekka Food


Sales: Midden Oosten, Indonesië, Maleisië 


Rijke smaken, ingrediënten van hoge kwaliteit en het aroma van een breed kruidenpalet. Met deze insteek is Mekkafood in twintig jaar tijd uitgegroeid tot marktleider op het gebied van halal diepvries producten in de Benelux. Vandaag de dag voorzien we de consument nog steeds van specialiteiten, die tot stand zijn gekomen met de grootste zorg en meest verfijnde ingrediënten. Kortom, kookkunst vol hartstocht!

Als één van de eerste aanbieders van diverse halal specialiteiten, laat Mekkafood consumenten kennismaken met lekkernijen uit verschillende keukens. Dit varieert van traditionele Nederlandse specialiteiten zoals frikandellen en kroketten, tot exotische gerechten afkomstig uit verre Mediterrane streken. Het assortiment is zo ingericht, dat er voor ieder wat wils is!

Door het continu uitwisselen van recepten, ideeën en smaken uit diverse wereldkeukens, probeert Mekkafood culturen, maar vooral mensen dichter bij elkaar te brengen. ‘Eerlijke producten voor iedereen’, zo luidt het jarenlange vertrouwde credo van Mekkafood. Niemand uitsluiten dus!

Pure Power Group

Blijf op de hoogte en volg ons

Pure Power Group B.V.
Hoefweg 205B
2665 LB Bleiswijk
Nederland
Tel.: +31 0850776600
K.v.K. 83721398
IBAN BE44 9672 2201 1845
BIC TRWIBEB1XXX


© 2023 Pure Power Group
Privacy Policy | Algemene voorwaarden