Eminent


Sales: Wereldwijd


Geavanceerd zijn deze ESS systemen. Met een ervaring van meer dan 20 jaar in het ontwikkelen van technische systemen heeft Eminent Ontwikkeling een duurzaam systeem dat niet alleen gemakkelijk te bouwen is, maar ook gemakkelijk te onderhouden.

Techniek is onze leidraad. Smart-Grid, Thuisopslag of Gemeenschapsopslag. Eminent Ontwikkeling heeft de mogelijkheid het allemaal te leveren. Wij kunnen ons aanpassen aan uw eisen en andere wensen.

Energie Opslag Systemen (ESS) die gebouwd kunnen worden in een 20 of 40 ft reefer container of een combinatie daarvan. Samen willen we bouwen aan een duurzame omgeving.

Stroom is de bron! Onze energieopslagsystemen zijn zo ontwikkeld dat ze gebruikt kunnen worden voor de handel op de energiebeurzen maar ook om piekbelastingen te voorkomen. Dat noemen we pieksha-ving. Wij adviseren en begeleiden u bij het ontwerpen en ontwikkelen van uw specifieke systemen. Ook kunnen wij u introduceren bij onze energie handelspartners.

Systemen van Eminent Ontwikkeling zijn modulaire constructies die eenvoudig kunnen worden aangepast of veranderd. De accu’s zijn gebaseerd op LiNiMnCoO2 cellen. Dezelfde technologie als elektrische voertuigen en behoren tot de meest geavanceerde en gebruikte elektronische systemen.

Pure Power Group

Blijf op de hoogte en volg ons

Pure Power Group B.V.
Hoefweg 205B
2665 LB Bleiswijk
Nederland
Tel.: +31 0850776600
K.v.K. 83721398
IBAN BE44 9672 2201 1845
BIC TRWIBEB1XXX


© 2023 Pure Power Group
Privacy Policy | Algemene voorwaarden