Instructievideo Nederlands

Instructievideo Engels

RUFIX Organics
Veilige en natuurlijke bestrijding eikenprocessierups

www.rufixorganics.nl

Sales: Wereldwijd


100% natuurlijk en veilig

Veilige en Natuurlijke bestrijding Eikenprocessierups – RUFIX® is ontwikkeld met natuurlijke en organische grondstoffen, deze zijn onschadelijk voor mens en milieu en worden zelfs biologisch afgebroken.

Directe en snelle werking
RUFIX® wordt op het nest aangebracht en de werking begint direct. Het nest verkleeft met rupsen & brandharen, de overlast verdwijnt direct. Na het nest te hebben ingespoten, zal het nest vanzelf afbreken.
Gericht effectief
RUFIX® wordt enkel op het nest aangebracht, andere organismen in de boom en omgeving zullen dus niet worden bestreden, iets dat wel het geval is met boom besproeiingen doormiddel van chemicaliën.
Zelf Snel Eikenprocessierups Behandelen

Veilige en Natuurlijke bestrijding Eikenprocessierups – Met RUFIX® hoeft u geen dure professionals in te schakelen om eikenprocessierupsen en nesten te laten behandelen. RUFIX® brengt u simpelweg aan middels een lage drukspuit, de natuur doet vervolgens de rest! Nadat het nest is behandeld met RUFIX® hoeft dit niet te worden afgezogen. Het nest zal na verloop van tijd biologisch worden afgebroken.

Onschadelijk Voor Mens & Milieu

RUFIX® bestaat volledig uit organisch materiaal, het wordt biologisch afgebroken na gebruik en is veilig voor mens en milieu. RUFIX® fixeermiddel kan daarom door iedereen gebruikt worden, zonder professionele installatie.

Fixeert Rups & Brandharen

De eikenprocessierups wordt met de haren en/of brandharen gefixeerd, de haren en/of brandharen verkleven aan de rups. De rupsen kunnen niet meer bewegen, de ontwikkeling stopt en overlast verdwijnt. De behandeling van de nesten kan vanaf stadia 3, bij de vorming van nesten. Voor eventuele grondnesten geldt dit ook.

Pure Power Group

Blijf op de hoogte en volg ons

Pure Power Group B.V.
Hoefweg 205B
2665 LB Bleiswijk
Nederland
Tel.: +31 0850776600
K.v.K. 83721398
IBAN BE44 9672 2201 1845
BIC TRWIBEB1XXX


© 2023 Pure Power Group
Privacy Policy | Algemene voorwaarden