Duurzame concepten voor de voedingsindustrie

Frozen Dutch ijs

Pure Power Group B.V. heeft een groot netwerk in de detailhandel en werkt samen met distributeurs en conceptontwikkelaars op het gebied van drank en voeding. Wij hebben een wereldwijde dekking en hebben kantoren in Nederland, Verenigd Koninkrijk, Malta, Egypte, Verenigde Staten, Hong Kong, Indonesië en een laboratorium in Wageningen.

Duurzaamheid, integriteit en respect voor de mens spelen bij Pure Power Group een grote rol. Wij geloven in een maatschappij met gezonde gemaksproducten en willen een positieve en duurzame invloed uitoefenen. Duurzaamheid is dan ook één van de kernwaarden van onze organisatie.

Duurzame en gezonde gemaksproducten voor de voedingsindustrie

Pure Power Group heeft drie verschillende bedrijfsactiviteiten op het gebied van voedingsmiddelen, natuurlijke bestrijdingsmiddelen en coatings voor de voedingsindustrie en concepten voor de voedingsmiddelenindustrie. Gezond, duurzaam, natuurlijk en biologisch afbreekbaar zijn onze belangrijkste missie.

Pure Power Food and Beverages

Pure Power Food and Beverages B.V. is actief in de detailhandel en de voedingsindustrie zowel binnen als buiten Europa. Wij zijn een strategische partner voor leveranciers en afnemers en hebben specialisten en expertise in huis.
Wij bieden een portfolio aan eigen exclusieve merken zoals Mekka Food, Berain en Europastry. Onze merken One Shot, Natuurboeren, Frozen Dutch, BRUUT Champagne, BRUUT Nutrition en OSONYQ produceren wij zelf in diverse fabrieken wereldwijd, maar we gebruiken lokale ingrediënten. Daarnaast hebben wij logistieke partners voor de opslag en vervoer van onze producten. Dit levert enorme voordelen op met betrekking tot de ontzorging van onze klant, maar ook voor wat betreft duurzaamheid.

Milieuvriendelijke coatings voor de voedingsmiddelenindustrie

Pure Power Industries

Wij werken met veilige en natuurlijke producten. Alle producten die wij verkopen zijn duurzaam en milieuvriendelijk. Een voorbeeld van een van onze producten is bijvoorbeeld RUFIX®, voor de bestrijding van de Eikenprocessierups met natuurlijke en organische grondstoffen, deze zijn onschadelijk voor mens en milieu en worden zelfs biologisch afgebroken. Daarnaast bieden wij coatings met levensmiddelenadditieven die de houdbaarheid van de producten verlengt en geen afbreuk doet aan de kwaliteit en smaak. Bovendien zijn onze coatings veilig en 100% natuurlijk en biologisch afbreekbaar.

Pure Power Concepts

Nieuwe concepten en producten ontwikkelen we graag samen met onze klanten. Zo kunnen we een op maat gemaakt private label-concept ontwikkelen waar iedereen blij van wordt. Wij gaan actief op zoek naar interessante producten in binnen- en buitenland, die wij vervolgens introduceren in de verschillende markten waar wij actief zijn. We zijn niet voor niets specialist in het bedenken, uitwerken en produceren van nieuwe concepten en -producten! Hierdoor kunnen wij onze klanten proactief verrassen met nieuwe product-ideeën. Vanzelfsprekend gaan we ook graag actief aan de slag met een vraag van onze klanten. Nieuwe product ideeën vertalen wij naar unieke concepten op product- en merkniveau. Ook zaken als verpakkingen en marketing spelen daarbij een belangrijke rol en daarin denken we ook graag mee.

Samenwerken of meer weten?

Vul het formulier in

Wij nemen contact met u op

Wij vertellen u meer

Pure Power Group

Blijf op de hoogte en volg ons

Pure Power Group B.V.
Hoefweg 205B
2665 LB Bleiswijk
Nederland
Tel.: +31 0850776600
K.v.K. 83721398
IBAN BE44 9672 2201 1845
BIC TRWIBEB1XXX


© 2023 Pure Power Group
Privacy Policy | Algemene voorwaarden