Pure Power Group start joint venture in Malta met Eacott Enterprises

|

Wij zijn verheugd de verdere uitbreidingen van ons bedrijf aan te kondigen.

Marcel Kraaibeek | Chief Sales Officer Pure Power Group;
De ambitie van Pure Power Group in combinatie met Debbie’s bewezen staat van dienst was voor ons de doorslaggevende factor om deze Joint Venture voor Malta aan te gaan. Het goede klimaat, de ecologische waarde en de geografische ligging, zullen ons als groep helpen om ons productaanbod verder uit te rollen en past perfect binnen de missie van de Pure Power Group.

Debbie Eacott | CEO Eacott Enterprises;
Mijn internationale ervaring strekt zich uit over vele sectoren over de hele wereld, waarbij ik meer dan de helft van mijn carrière in de regio’s van het Midden-Oosten heb gewerkt in de productie en distributie. Na mijn terugkeer naar Londen heb ik een rol als directeur vervuld voor toonaangevende Britse investeringsfondsen voor zowel nationale als internationale projecten, voordat ik mij uiteindelijk in 2017 op Malta vestigde. Tijdens mijn verblijf in Malta had ik het genoegen om de functie van Group Chief Business Development Officer voor de toonaangevende zuivelmerken in Malta op me te nemen, voordat ik mijn eigen internationale bedrijfsadviesbureau oprichtte om me te richten op het bouwen van zakelijke bruggen om wereldwijd strategische partnerschappen aan te gaan. Vandaag ben ik verheugd om Pure Power Group Malta als CEO te vertegenwoordigen. Pure Power Group is wereldwijd marktleider en samen richten wij ons op het leveren van producten van de hoogste kwaliteit aan onze klanten via Pure Power Group Malta. We hebben een aantal spannende plannen met innovatieve producten in het verschiet”

Pure Power Group

Blijf op de hoogte en volg ons

Pure Power Group B.V.
Hoefweg 205B
2665 LB Bleiswijk
Nederland
Tel.: +31 0850776600
K.v.K. 83721398
IBAN BE44 9672 2201 1845
BIC TRWIBEB1XXX


© 2023 Pure Power Group
Privacy Policy | Algemene voorwaarden